opc_loader
Merken

Roclite 275 Grijs/Zwart

150,00

size

De Inov-8 Roclite 275 is de allround trailrunschoen met Graphene Grip en een noppenprofiel waarmee je op verschillende terreinen uit de voeten kunt.

Productomschrijving

De Roclite is de allround trailrunschoen van Inov-8. De belangrijkste update ten op zichtte van zijn voorganger is dat de Roclite 275 nu ook Graphene grip heeft. In combinatie met de inkepingen in de noppen heeft het de ultieme grip over multi-terrein. 

Met 8 mm heeldrop en een gewicht van slechts 275 gram heeft de Roclite verrassend veel comfort in combinatie met snelheid. 

De verstevigde neus voorkomt blauwe teennagels bij botsingen met boomwortels en stenen. De Meta-Plate in de tussenzool biedt ook bescherming, maar dan tegen scherpe rotsen vanuit de ondergrond. De Powerflow tussenzool en breedte 3 (standard fit) zorgt voor deze comfortabele reis over rotsachtige ondergrond. Daarnaast is het bovenwerk voorzien van een adapterweb. Dit houdt de voet op de wreef mooi bij elkaar, terwijl de voorvoet voldoende ruimte om te spreiden heeft. Het bovenwerk past zich sowieso aan, aan je voet, waardoor een goede pasvorm verzekerd is. Het bovenwerk is heel licht, goed ademend en houdt geen water vast.

Voordelen van de Inov-8 Roclite 275

  • Eén van de meest breed inzetbare trailrunschoenen van inov-8
  • Beschermende bumper
  • Comfortabele pasvorm met wat bredere voorvoet
  • Zeer ademend bovenwerk!
Roclite 275 Grijs/Zwart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Roclite 275 Grijs/Zwart


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items