opc_loader
Merken

Quick Pitch Weathershade 20 Sec Awning

1.399,00

Op bestelling/ On order !!


Omschrijving

De Quick-Pitch luifel is een revolutie in het gebied van beenloze luifels. Bij het ontwikkelen van de luifel wilden Quick-Pitch een veelzijdige luifel ontwerpen, die gemonteerd kan worden op SUV’s, caravans, trailers of elk ander voertuig waar je schaduw wilt creëren.

Deze luifel maakt gebruik van 5 aluminium armen met hoekprofielen, dit zorgt voor extra stevigheid. Deze armen zijn 2,4m, 2,4m, 2,4m, 2,4m en 1,7m lang, dit maakt deze luifel de grootste in zijn soort. Daardoor zorgt deze luifel voor 15m² aan onderdak. Voor de bovenkant van de luifel is gebruik gemaakt van hoge kwaliteit canvas met een zilveren voering, dit om de warmte te reflecteren, zodat de tent koel blijft tijdens de hete dagen bij het camperen.

Standaard is deze Quick Pitch weathershade awning uitgevoerd met één opklapbare steunpaal. In de armen zitten straps waardoor de luifel tijdens hevige wind vast te zetten is aan de grond. De luifel is aan de randen voorzien van een rits, daaraan kan de optionele zijwand set gemonteerd worden. Daarnaast zijn meerdere steunpalen ook los leverbaar.

Specificaties

  • Schaduwoppervlakte: 15m²
  • Lengte van steunarmen: 2,4 - 2,4 - 2,4 - 2,4 - 1,7m
  • Afmetingen opbergbox: 257 x 13cm
  • Gewicht: 27kg
  • Materiaal doek: Canvas
Quick Pitch Weathershade 20 Sec Awning heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Quick Pitch Weathershade 20 Sec Awning


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items