opc_loader

DD Frontline Hammock

 

 

 

 

73,00
Kleur
Verzendmethode
Thuis laten leveren .:
0,00

 

  •  -Afmetingen: 2,7 m x 1,4 m (comfortabel voor mensen tot 1,98 m en 150 kg)
  •  -Kleur: Olive Green
  •  -Gewicht: 820g (exclusief touw )
  •  -Inclusief: 10m touw  (230g), 3 x 2m elastisch koord en een Small Stuff Sack

 

De nieuwe  versie van de  Frontline Hangmat serie.

 

-Ultra licht,opvouwbare stokken om het muskieten net  te spreiden,zwart net (om gemakkelijker naar buiten te kijken) ,4 lussen om de hangmat vast te zetten wanneer het op de grond wordt gebruikt.

 

De DD Frontline Hammock is een vergelijkbaar ontwerp van het Travel Hammock . FL (Frontline) Hammock wordt geleverd met ingebouwde muskieten net. Het muskieten net  heeft ritsen aan beide zijden die een snelle instap/uitstap aan beide zijden van de hangmat mogelijk maken, en het biedt de mogelijkheid om het muskieten net  boven de hangmat vast te binden zodat het niet in de weg staat wanneer dat nodig is.

 

De Frontline Hammock verschilt van de Travel Hammock in de lagen van de bodem; de twee lagen van de bodem zijn gemaakt van een ultra comfortabele vorm van polyester (met klittenband tussen de lagen). In tegenstelling tot de Travel Hammock zijn deze lagen niet waterdicht (het voordeel is een zeer ademend materiaal). Zowel voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk / Europa is deze hangmat een echte grote jungle hangmat dankzij het ademend vermogen en het  ingebouwde fijnmazige muskieten net .

 

Wij adviseren de aanschaf van een DD Hammock  Sleeve bij deze hangmat, waarmee het inpakken en/of uitzetten van uw hangmat in een handomdraai gebeurd! 

DD Frontline Hammock heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Gratis Verzenden

Gratis verzending in België en Nederland vanaf € 50  . 

Voor bestellingen onder  € 50 slechts € 6 voor België  .

Voor bestellingen onder  € 50 slechts € 10 voor Nederland .

   

Laatst bekeken items